KĀDA VEIDA PAKALPOJUMUS NODROŠINA KONDITOREJAS?

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī mazākiem svētkiem, allaž svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai arī izbraukuma bankets, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu pēcāk jāviļas gan cenā, gan ēdiena kvalitātē.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī privātus pasūtījumus vairāku tipa ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, bez šaubām aktuāls rodas jautājums par to, kur pirkt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tālab pakalpojumu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

KONDITOREJAS UN TORTES CEPTUVES RĪGĀ.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrāgi un arī kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku nopirkt pie konditora, tad ir ieteicams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un arī vai nosauktā cena būs piemērota piedāvājumam. Labākais būs zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un arī piedāvājumu attiecība. Kūku pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija atrast pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī nopirkt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un, protams, laiks, tādēļ, ja arī cena būtu par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu produktu, atceraties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un līdz ar to vienmēr ir svaigs un gards.

BANKETU PIEDĀVĀJUMS PAR LABU CENU.
Otrs lielākais pasūtījumu veids, ko saņem un arī nodrošina vairākas konditorejas, ir banketi. Galda klāšana mazākām un lielākām cilvēku grupām kļūst tik pat populāra kā tortes cepšana. Sākoties siltam laikam un arī vasaras sezonai, aktuāla ir arī galdu klāšana izbraukumā ārpus telpām vai kādā citā klienta izvēlētā vietā. Klientam vienmēr ir jāzina galdu klāšanas cena, jo pirkt svētku svinēšanu lielākai cilvēku grupai izmaksā dārgāk, kā ģimenei. Baketu ēdienkarte sevī lielākoties iekļauj dažāda stila uzkodas, dzērienus, arī siltos un, protams, aukstos ēdienus, atkarībā no banketa tipa. Visas uzkodas banketam vienmēr tiek gatavotas svaigas un līdz ar to labas kvalitātes.

Veiksmīga konditoreju un galdu klāšanas servisa sniedzēja piesaistīšana savam pasākumam, būtu viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un līdz ar to viesi dotos mājās laimīgi un, protams, garšīgi paēduši!