RISINĀJUMS TELPAS DEKORĒŠANAI – APDRUKA UZ KANVAS

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās darbojas kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Ar vairākām detaļām un aksesuāriem ir var telpas vizuāli paplašināt vai samazināt, piešķirot nepieciešamos akcentus. Izplatīts veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda stila kanvas ar sev aktuālu apdruku.

Kanva ir audekla gabals, kas uzvikts uz koka rāmja un gatavs apdrukai vai arī apgleznošanai. Ļoti populāri ir uz kanvām drukāt dažādas sev tuvas fotogrāfijas, ko ir var izprintēt arī kā kolāžu, piešķirot īpašu akcentu ne tikai sienai, bet arī pašai telpai. Kolāžas izmēra kanvas ir ieteicams izvietot ar nelielu 3-5 cm atstatumu vienu no otras. Ja vēlies uzzināt cenu kanvām – ienāc šeit!

KAS JĀZINA PAR AUDEKLA KOPŠANU?
Maldīgi uzskatīt, ka kanvu izgatavošana ir vienkārša attēla izprintēšana uz audekla. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās ir vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. Laka, ar ko kanva tiek apstrādāta pēc izgatavošanas, novērš saules staru ietekmi uz attēlu, līdz ar to, to var novietot telpas saulainākajā vietā, kas, savukārt, nav ieteicams vienkāršiem lielizmēra drukas darbiem vai arī fotogrāfijām. Lai kanva kalpotu ilgi, to vajadzīgs laiku pa laikam tīrīt ar mīkstu lupatiņu. Attēla kvalitātei būs viena no galvenajām lomām pārdomātas apdrukas rezultātam. Minimālais fotogrāfijas izmērs, ko printēt uz kanvas, ir 2 MB. Labākie formāti, savukārt, būs .JPG un arī .PNG. Kanvas tiek izveidotas, visiežāk, vienas darba dienas laikā.

CIK IZMAKSĀ KANVAS?
Kanvas galējās izmaksas, veidojas, balstoties uz dažādiem kritērijiem. Kanvas cena visbiežāk tiek noteikta balstoties uz to, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu, vai arī kanvu kolāžu. Tālāk svarīgs rādītājs cenas noteikšanā ir kanvas izmērs. Ir iespējams izgatavot dažādas kanvas izmēros no 20×30 cm līdz pat 120×180 cm. Ja jautāsiet, cik tad īsti kanva maksā, atbilde nav viennozīmīga, jo mazāka izmēra kanvas maksā vidēj sākot no 20-30 eiro, savukārt lielākas, pat vairākus simtus eiro.Ņemot vērā to, ka kanvu izgatavošanas pieteikums tiek formēts elektroniski, pasūtītājam ir iespējams pašam izvēlēties gan izmēru, gan formātu, gan dažādus efektus ar kuriem attēls tiek apstrādāts un līdz ar to arī uzreiz uzzināt to, cik pasūtījums varētu izmaksāt.