GALDS – SATIKŠANĀS VIETA!

Ar ko jums asociējas vārds “galds”? Virtuves galds? Darba galds? Garda maltīte vai neskaitāmas darba stundas? Rezervācija restorānā, kur paveicās tikt pie labākā galdiņa vai lielais sapulču galds, pie kura pulcējas lēmumu pieņēmēji?

Taču vai galds uzreiz ir ēdamgalds, ja mēs to tā nosaucam? Nē, galda funkcijas izriet no citiem parametriem – no tā, kāda izmēra, materiāla, krāsas un lieluma šis galds ir. Piemēram, virtuves galds jāizvēlas tāds, ko būs ērti kopt un kas kalpos ilgi, turpretī konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko var ērti pārbīdīt. Restorānu galdiem jābūt funkcionāli universāliem, tajā pašā laikā arī glītiem, lai tie labi izskatītos kopējā restorāna dizainā.

Dizainakresli.lv ir Latvijas mēbeļu ražotājs, kas jau daudzus gadus gatavo un tirgo kvalitatīvas un mūsdienīgas mēbeles dažādām gaumēm un vajadzībām. Te atrodams plašs krēslu un galdu piedāvājums.

Neapšaubāmi, pati svarīgākā no galda funkcijām ir saistīta tieši ar ēšanu pie galda. Mūsu laikos, kad biežāk komunicējam virtuāli nevis klātienē kopīga ēdienreize nereti ir vienīgā iespēja dienā, kad satikties. Dizainakresli.lv.lv piedāvātie ēdamgaldi ir ražoti no finiera, tāpēc tie sver salīdzinoši niecīgi, izskatās eleganti un ir ergonomiski, vienlaicīgi tie arī kalpos ilgi turklāt to kopšana nesagādās problēmas.

Kad izbaudīta maltīte pie ēdamgalda vai virtuves galda, varam atpūsties dīvānā vai atpūtas krēslā, kuram blakus novietots neliels un modīgs žurnālu galdiņš. It kā paredzēts, lai uz tā novietotu žurnālus, taču patiesībā ar daudz plašāku pielietojumu klāstu – ja vēlamies, izmantojam to, lai novietotu uz tā puķu podu, bet tikpat labi varam arī uz tā pasniegt tēju un pīrādziņus, varam uz tā laiski nolikt kājas, skatoties televizoru un pat pašu televizoru varam uz tā novietot! Lai kuru no minētajiem veidiem jūs izvēlētos žurnālgalda pielietošanai, dizainakresli.lv ir pārliecināts, ka viņu ražotais galdiņš kalpos ilgstoši un bez problēmām. Kā viens no interesantākajiem galdiņiem dizainakresli.lv piedāvājumā jāmin modelis “Scoop” – metāla rāmis un izliektā koka virsma ar plauktiņu ir praktisks un stilīgs risinājums vienlaicīgi. Apskati to dizainakresli.lv mājaslpā!

Naktsgaldiņi, žurnālgaldi, apspriežu galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas no galdu kategorijām, kas redzamas mājaslapā dizainakresli.lv. Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, turklāt atsevišķiem galdu modeļiem ik pa laikam ir atlaides, kas ļoti atvieglo lēmuma pieņemšanu. Ja tomēr neatrodat to, ko vēlaties, atgādinām, ka dizainakresli.lv ir gatavs pielāgoties jūsu vēlmēm – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi bonusi ir vienuviet!