KUR IEGĀDĀTIES KONTAKTLĒCAS ONLINE?

Ļoti daudzi briļļu nēsātāji izvēlas ikdienā pāriet uz lēcu lietošanu, jo tas ir ērti un arī, mūsdienās ir iespējams sameklēt atbilstošas lēcas pat ļoti specifiskām redzes problēmām. Tuvredzības un arī tālredzības koriģējošās kontaktlēcas ir pieejamas lielā izvēlē un ar dažāda veida optiskajām dioptrijām, kā arī nedrīkst aizmirst to, ka ir iespējams iegādāt kontaktlēcas arī tiem, kuriem ir konstatēts astigmatisms vai arī redzes korekcijas svarīga gan tuvumam, gan tālumam.

Lēcas ir var iegādāt arī online, pie tam, lēcas online ir atrodamas plašākā sortimentā kā arī variācijās, nekā optikas produktu veikalos uz vietas. Arī optikas produktu platformās internetā ir iespējams nopirkt vairākus briļļu un arī lēcu aksesuārus jebkurām vajadzībām, tostarp arī aksesuārus saulesbrillēm. Uzzini vairāk manas lēcas mājas lapā!

SPECIĀLO KONTAKTLĒCU PIRKŠANA ONLINE.
Optikas preču tiešsaistes veikalos ir atrodamas dažāda tipa brilles kā arī kontaktlēcas, kas būs atbilstošas jebkura pircēja nepieciešamībai. Iegādei ir pieejamas dažāda veida un arī stila kontaktlēcas, kas atšķras ne tikai ar optisko dioptriju stiprumu, bet arī dizainu. Pēdējā laikā populāras ir kontaktlēcas, ko var lietot pat līdz pusgadam bez pārtraukumiem. Tas ir samērā ērti un īpaši šo ērtumu novērtēs tie, kuri ikdienā ir valkājuši brilles. Tiem, kuri slimo ar astigmatismu, ir pieejamas toriskās lēcas. Lēcas iespējams valkāt arī tiem cilvēkiem, kuriem redzes korekcija ir vajadzīga gan, lai redzētu tuvumā, gan tālumā – tās sauc par multifokālajām lēcām. Lēcas ir iespējams izmantot arī kā stilīgu aksesuāru. Iepirkšanās vietnēs ir var nopirkt kontaktlēcas, kurām nav optisku dioptriju, bet tās ir lietojamas savu acu zīlīšu krāsas maiņai. Maldīgi būtu uzskatīt, ka šādas kontaktlēcas bojā redzi, gluži pretēji – tās vispār nekaitē acu veselībai un rdzei kā tādai, turklāt, ir var pasūtīt šādas kontaktlēcas arī ar optiskām dioptrijām.

KĀDI ĀRSTI JĀAPMEKLĒ PIRMS BRIĻĻU UN KONTAKTLĒCU PIRKŠANAS?
Pirms kontaktlēcu un arī briļļu iegādes, ir nepieciešama optometrista vai acu ārsta konsultācija, lai noteiktu kurš no redzes korekcijas līdzekļiem ir vispiemērotākais. Tas ir jādara, lai atrastu piemērota suma brilles vai kontaktlēcas, ar kurām koriģēt redzi tā, lai tas nebūtu kaitīgi veselībai. Kontaktlēcas internetā ir pieejamas lielā sortimentā un, ja nevarat atrast sev piemērotas, vienmēr ir iespējams veikts individuālu pasūtījumu.