KĀDAS TAPETES IR IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES?

Tapetes ir populārākais un ērtākais sienu apdares materiāls jau ilgu laiku, turklāt, pateicoties 21.gadsimta tehnoloģijām tapetes ir iespējams nopirkt ne tikai visdažādākā veida dizainos, bet arī materiāli, no kā tapetes tiek veidotas, ir ļoti dažādi. Vislabākais, ērtākais un vienkāršākais veids, kā telpā nodrošināt kvalitatīvu remontu un elegantu dizainu ir izmantojot dažāda veida sienu apdares materiālus,piemērotus dažādām telpām.

Mūsdienās ir iespējams iegādāties gan interesantas tapetes viesistabai, gan tapetes virtuvei un arī tapetes bērnistabai tieši tādā izskatā un dizainā kādā vēlaties. Tapetes ir iespējams iegādāties arī internetā, kas noteikti ir ļoti ērti un ātri (tapetes katalogs palīdzēs izvēlēties)

Jebkuram interesentam ir iespējams izvēlēties sev tīkamu sienas apdares risinājumu ne tikai no tā piedāvājuma, kas ir redzams veikalā uz vietas, bet arī no kataloga. Tapetes tiek iedalītas dažādās kategorijās, vispopulārāk ir to iedalījums pēc materiāla, no kā tās ir ražotas. Daudzi nemaz nezina to, ka tapetes netiek ražotas tikai no papīra, bet arī vēl veseliem septiņiem citiem materiāliem. Tiek atsevišķi izdalītas fototapetes, papīra tapetes, vinila tapetes, flizelīna tapetes, stikla šķiedras tapetes, dabiskās tapetes un arī krāsojamās tapetes. Lielisks risinājums ātram telpas atsvaidzināšanas variantam ir pašlīmējošās tapetes, kas ir viegls un ērts paņēmiens kā telpai ātri un bez liekas netīrības piešķirt jaunu izskatu. Interesants risinājums telpas atsvaidzināšanai ir arī 3D tehnoloģijas tapetes, kas akcentēs labāko telpas daļu, vai gluži otrādi – noslēps sienas defektus.

KĀDAS TAPETES IZVĒLĒTIES UN KAS JĀŅEM VĒRĀ?
Iegādājoties tapetes, ir nepieciešams izvērtēt dažādus kritērijus. Piemēram, tapetes bērnistabai būs rotaļīgas ar dažādiem bērniem aktuāliem elementiem, savukārt tapetes virtuvei būs viegli kopjamas un mazgājamas. Ja ikdienā nākas saskarties ar alerģijām, tad jāizvēlas šķidrās tapetes, kas ir speciāli austas no stiklašķiedras un to kalpošanas ilgums ir īpaši ilgs – 30 gadi! Ja vēlaties iekārtot viesistabu, kuras sienas dienu lielāko daļu apspīd saule, tad svarīgi izvēlēties tādas tapetes, kuru raksts vai krāsa ar laiku saulē neizbalētu un tapete nezaudētu savu vizuālo pievilcību. Ražotājs un veikala darbinieki ar prieku palīdzēs atrast pimērotāko risinājumu!