VISAUGSTĀKĀ KVALITĀTE, FILIGRĀNA ELEGANCE, NEAPŠAUBĀMS KOMFORTS

Krēsli – lieta, kas nepieciešama ikkatrā sabiedriskā vietā. Krēsliem ir ne tikai funkcionāla nozīme, bet tie ir arī būtiska daļa no telpu dizaina, kas ietekmē priekšstatu par cilvēku, viņa mājām un visu pārējo šajā telpā.

Varbūt jūs interesē uzmanību piesaistoši bāra krēsli vai kompakti apmeklētāju krēsli, bet varbūt jūs meklējat jau sen pelnītu labu atpūtas krēslu – visos šajos gadījumos dizainakresli.lv viennozīmīgi būs vislabākā izvēle.

Dizainakresli.lv  ir firma ar vairāk kā desmit gadu pieredzi krēslu izstrādē un ražošanā.

Šiem krēsliem ir vairākas būtiskas priekšrocības. Pirmkārt, tā ir ekselenta kvalitāte – dizainakresli.lv garantē, ka šīs mēbeles būs izturīgas un kalpos gadiem ilgi.  Otrkārt, stils – saplākšņa krēsli izceļas ar plūstošām liektām līnijām un formām, kas vienmēr iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, tas ir komforts, jo liekti līmētā finiera krēsli ir ļoti viegli – tie ir arī ergonomiski, jo neaizņem daudz vietas un tie ir kompakti pārvietojami. Vēl jo vairāk – šie krēsli ir stila paraugs, jo tos ir radījuši pasaulē slaveni un ievēroti dizaina meistari, piemēram, Jakob Berg (Dānija),  Jakob Wagner (Dānija), O4I Design studio (Zviedrija), kā arī citi.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/bara-kresli/

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv ražotās mēbeles? Tāpēc, ka šis ir uzņēmums ar daudzu gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Trīs vaļi, uz kā balstās dizainakresli.lv radītā produkcija ir kvalitāte, elegance un komforts.

Elegance. Bez asumiem un lauztām formām – saplākšņa krēsli ir harmoniski, to līnijas ir plūstošas un maigas. Šāda veida krēsli bagātina jebkuru interjeru. Vēl jo vairāk – dizainu {šiem} krēsliem ir izstrādājuši pasaules vadošie dizaineri.

Komforts – pateicoties liekti līmētā finiera tehnoloģijai, saplākšņa krēsli ir patīkami viegli, tātad tas atvieglo krēslu pārvietošanu, turklāt tie veidoti tā, lai būtu ātri saliekami kopā un ērti uzglabājami.

Un tomēr, lai gan dizaineri ir ārzemju, paši krēsli tiek veidoti tepat pie mums – Latvijā. Šis ir nozīmīgs aspekts, tāpēc ka tas nosaka gan mēbeļu piegādāšanas cenas un laiku, gan iespēju tos apskatīt realitātē pirms to iegādes.

Pērkot, piemēram, krēslus virtuvei vai bāra krēslus, ļoti būtiski atcerēties, ka krēsliem ir noteikti jābūt ērti tīrāmiem.

krēsli ir ērti saliekami kopā kompaktai uzglabāšanai vai pārvietošanai

 

Ja tev ir svarīgi, lai krēsli nav bieži jāmaina un tie vienmēr izskatās gaumīgi, tad noteikti izvēlies tos no firmas, kas bāzējas šeit Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un rūpējas par nopietnu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Latvijas uzņēmumi izjūt lielāku atbildību savu pircēju priekšā, jo tas ir reputācijas un goda jautājums.

Dizainakresli.lv pavisam noteikti ir augstākās klases sadarbības partneris krēslu un citu mēbeļu iegādes jautājumos, jo labas kvalitātes krēsli un citas mēbeles, kā arī profesionāla apkalpošana te būs nemainīgas vērtības – sākot no virtuves iekārtošanas un beidzot ar varena uzņēmuma konferences apkalpošanu.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiska lieta visos gadījomos, jo tas garantē  izdošanos vismaz par 50% – tas attiecas gan uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava uzņēmuma vizuālās identitātes izveidi. Izvēlies meistarīgu un gaumīgu mēbeļu ražotāju – dizainakresli.lv!