KVALITATĪVAS KONTAKTLĒCAS TIEŠSAISTĒ

Lēcu valkāšana ikdienā kļūst ar vien populārāka to cilvēku vidū, kuriem ir kāda veida redzes problēmas. Kontaktlēcas ir komfortabls risinājums cilvēkiem, kuri grib alternatīvu brillēm un arī brilles negrib nēsāt vispār. Mūsdienās ir var izvēlēties starp daudz un dažādām lēcām – gan tādām, kas darbojas kā redzes korekcijas līdzeklis, gan tādām, kas kalpo lielākoties kā stila elements un interesants aksesuārs.

Kontaktlēcas ir viegli iegādāt arī online vietnēs, bez tam, šādi izvēloties kontaktlēcu iegūšanu savā īpašumā, ir iespējams izvēlēties no plašāka klāsta, kas bieži vien kalpo kā noteicošais faktors tam, kādēļ iepirkšanās tiešsaistē ir tik populāra. Interneta optikas preču vai produktu veikalos ir iespējams nopirkt arī briļļu un lēcu kopšanas aksesuārus, tajā skaitā arī saulesbrillēm. Vairāk uzzini manas lēcas mājas lapā!

VAI ONLINE VAR NOPIRKT SPECIFISKAS LĒCAS?
Optikas preču online veikalos ir atrodamas dažāda tipa brilles kā arī lēcas, kas būs piemērotas jebkura apmeklētāja nepieciešamībai. Iegādei ir pieejamas dažāda veida un stila kontaktlēcas, kas atšķras ne tikai ar optisko dioptriju stiprumu, bet arī dizainu. Pēdējā laikā populāras ir kontaktlēcas, ko iespējams valkāt pat līdz pusgadam bez pārtraukumiem. Visādā ziņā piekritīsiet, ka tas ir ļoti ērti, it sevišķi, ja iepriekš ir valkātas brilles. Ir iespējams iegādāties arī toriskās lēcas, kas domātas tiem, kuriem ir konstatēts astigmātisms. Kontaktlēcas iespējams valkāt arī tiem cilvēkiem, kuriem redzes korekcija ir obligāta gan, lai redzētu tuvumā, gan tālumā – tās sauc par multifokālajām kontaktlēcām. Pēdējos gados lēcas darbojas ne tikai kā redzes korekcijas līdzeklis, bet arī stila elements. Veikalos ir iespējams iegādāt lēcas, kurām nav optisku dioptriju, bet tās ir lietojamas savu acu zīlīšu stila maiņai. Šādu lēcu valkāšana nav nedz bīstama, nedz kā citādi bojā acu veselību un redzi kopumā.

VAI KONTAKTLĒCU IEGĀDEI OBLIGĀTA ĀRSTA REKOMENDĀCIJA?
Pims kontaktlēcu iegādes, vispirms būtu nepieciešams konsultēties ar savu acu ārstu un optometristu. Optometrista pakalpojumi ir pieejami daudz kur, un tieši šis speciālists izmērīs vai pateiks, kāda veida brilles vai kontaktlēcas ir vajadzīgs nopirkt. Nekad nevajag lietot kontaktlēcas un brilles, kas nav atbilstošas Jūsu redzes stiprumam un vajazībām, jo tas var ne vien bojāt redzi, bet veselību kopumā – reiboņi, galvassāpes uc. problēmas.