NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA APDROŠINĀŠANA.

Nekustamais īpašums ir liela vērtība un ir tikai skaidrs, ka vēlamies sev piederošu īpašumu pasargāt no dažādām likstām un problēmām, taču reizēs, kad tas nav izdevies, ir lieliski, ka esat pasargājis sevi no dažāda lieluma finansiāliem izdevumiem, kas rodas sedzot radušos bojājumus. Nekustamā īpašuma apdrošināšana polises cena veidojas ņemot vērā dažādus atsevišķus kritērijus, kas summējoties veido cenu. Šāda tipa polises ir iespējams iegādāties pie jebkura apdrošinātāja gan birojā uz vietas, gan internetā. Polises cenu ir iespējams uzzināt dažādos veidos – populārākie ir ierakstot datus apdrošināšanas kalkulators vai tieši apdrošinātāja interneta vietnē.

KAS VEIDO POLISES CENU?
Precīzākas un piemērotas cenas piemērošana konkrētam īpašumam, prasa konkrētu un precīzu informāciju par nekustamo īpašumu un visu, kas ar to saistīts.Viens no galvenajiem ir apdrošināmā objekta veids, jo dzīvokļa apdrošināšanas cena noteikti atšķirsies no zemes gabala vai mājas apdrošināšanas polises cenas. Pēc tam ir nepieciešams uzzināt ēkas konstrukcijas veidu, respektīvi, vai tā ir mūra, koka vai jaukta tipa ēka. Gadījumā, ja apdrošināšanas polise tik veidota dzīvokļa apdrošināšanai, ir svarīgi noskaidrot, kurā stāvā dzīvoklis atrodas. Savukārt, mājas apdrošināšanas gadījumā, jānorāda mājas tips. Ēkas celšanas gadam ir ļoti liela nozīme polises cenas noteikšanā, tā pat kā apdares līmenim un veidam. Nav iespējams nosaukt svarīgāko kritēriju, pēc kura vadoties ir iespējams nosaukt polises cenu, jo tie visi ir vērā ņemami un nozīmīgi.

NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA APDROŠINĀŠANAS BONUSI.
Ēku apdrošināšana nav vienīgais, kas ietilpst nekustamā īpšuma apdrošināšanas polisē. Daudzi nemaz nezina, ka apdrošinot nekustamo īpašumu, automātiski tiek apdrošināts arī viss tas, kas mājoklī atrodas iekšā. Visā Eiropā darbojas arī komplektā esošā civiltiesiskā apdrošināšana. Civiltiesiskā apdrošināšana noder vienmēr, jo nekad nevar zināt kādā dzīves situācijā nonāksiet. To, kādus riskus apdrošināt, vienmēr izvēlas polises pircējs, un, nedaudz piemaksājot, ir iespējams apdrošināt daudz vairāk.

Apdrošināšana nenozīmē nelaimes piesaukšanu, bet gan drošības sajūtu!