POPULĀRĀKIE LOGU TIPI MĀJOKĻIEM.

Vai esat redzējuši kādu māju, kurai nav logu? Protams, ka nē, tādēļ ir svarīgi jebkurai ēkai atrast piemērotāko risinājumu logu instalācijai gan formas, gan materiālu ziņā. 21. gadsimtā ir iespējams atrast daudz un dažādus risinājumus piemērotu logu iebūvei, lai tie būtu funkcionāli un piemēroti jebkurai ēkai.

Klienti vēlas izmantot dažāda materiāla logus savos mājokļos un mūsu pienākums ir nodrošināt un piepildīt klientu vēlmes. Pēc popularitātes logus var iedalīt trīs lielās kategorijās – pvc logi, koka logi un alumīnija logi. Ja logi tiek iebūvēti pareizi, tad tiek nodrošināta skaņas un siltuma izolācija, pareiza ventilācija, veselīga vide un arī vizuālais baudījums.

PVC LOGI.
Populārākā izvēle klientu vidū, kad ir runa par logu iebūvēšanu vai nomaiņu, ir plastmasas logi. Tie kļuva populāri deviņdesmito gadu beigās un divtūkstoš gadu sākumā, kad plastmasas logi bija turīgu cilvēku majokļos, taču mūsdienās, tie ir kļuvuši par populārāko risinājumu ikvienam. Tas ir risinājums ne tikai dzīvojamām telpām, bet arī saimniecības ēkām, pagrabiem un bēniņiem, pie tam veidojami pēc klienta vēlmēm un vajadzībām saistībā ar formu un izmēru. PVC logi savu kvalitāti nodrošina ne tikai ar iebūvēto sistēmu, bet arī furnitūru, palodzēm, stikla kvalitāti un citiem rādītājiem.

KOKA LOGI KĀ RISINĀJUMS TELPU IERĪKOŠANĀ.
Gadsimtiem ilgi koka logi ir kalpojuši cilvēkam mājokļa būvniecībā un, ejot laikam un tehnoloģijām attīstoties tie ir kļuvuši vēl kvalitatīvāki, pieprasītāki un vieglāk pielāgojami ikdienas sadzīvei. Ja sākotnēji šķiet, ka plastmasas logi ir tos izstūmuši no savas pozīcijas, tad šāds uzskats ir maldīgs. Koka logi ir ekoloģiski un dabai draudzīgi, pie tam pieejami dažādās formās un izmēros, piemēroti klienta vēlmēm, nodrošina skaņas un siltuma izolāciju un visādi citādi pilda tādu pašu funkciju kā plastmasas logi. Ir pieejami arī dažādi krāsu varianti logu pieskaņošanai mājas eksterjeram vai klienta vēlmēm un vajadzībām.

ALUMĪNIJA LOGI.
Arī alumīnija logi mēdz būt bieža klientu izvēle. Ungunsizturība, augsts skaņas un siltuma izolācijas līmenis ir trīs galvenie iemesli, kādēļ klienti dod priekšroku šī materiāla logiem. Tie ir plāni, taču kvalitatīvi un kalpos ļoti ilgu laika posmu.