GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI RĪGĀ.

Dažāda veida grāmatvedības pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos. Dažāda tipa grāmatvedības pakalpojumi Rīgā un citur Latvijā, ir aktuāli un pieprasīti daudziem, piedevām grāmatvedības izņēmumi mēdz piedāvāt arī dažādus citus saistītus pakalpojumus, piemēram, jurdiskas konsultācijas un semināru rīkošanu kolēģiem un interesentiem. Daudzi izvēlas savas finanses ikdienā kārtot pašu spēkiem, taču ir reizes, kad pieredzējuša grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu, jo nozarē mēdz būt dažādas pārmaiņas, par kuru niansēm saprotami var izskaidrot tikai nozares profesionālis. Ja vēlaties dibināt uzņēmumu, neatkarīgi no tā – idejas līmenī, vai esat jau procesā, pieredzējis grāmatvedis un jurists būs ļoti noderīgi resursi informācijas iegūšanai un izmantošanai praksē, kā arī uzņēmuma likvidācijas vai personas maksātnespējas gadījumos, grāmatveža konsultācija būs zelta vērtē.

Uzzini vairāk te – http://www.bkgrupa.lv/komercdarijumi-vaditajiem/

MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS UN GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvet ne tikai darba tiesības un arba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus.Daudzi izmanto iespēju deklarāciju aizpildīt interneta vidē, bet tik pat daudzi to pilda VID nodaļās. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk mekēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Dažādu grāmatvedības uzņēmumu klienti var būt ne tikai uzņēmēji vai privātpersonas, kurām ir nepieciešama konsultācija vai kāds no pakalpojumiem, bet arī citi grāmatveži, kuri strādā individuāli. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena, protams, ir atkarīga no tā, kāda veida pakalpojums vai pakalpojumi klientam ir aktuāli. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.