AUTO KREDĪTS INTERNETĀ DAŽU MINŪŠU LAIKĀ.

Auto līzings ir lielisks veids kā tikt pie jauna automobīļa vienā mirklī, neuztraucoties par liekām un pēkšņām izmaksām. Mēs nekad nevaram paredzēt to, kad tehnika mūs pievils un mēs paliksim bez auto, tādēļ iespēja viegli un ātri šo problēmu atrisināt, ir ļoti parocīga. Daudzi mūsdienās nespēj iedomāties savu dzīvi bez auto. Auto līzings jeb auto kredīts un kredīts automašīnas iegādei, ir ļoti ērts veids kā maksimāli īsā laika posmā tiktu pie sev kārotā auto, ka vecais ir saplīsis. Auto līzinga pieteikumam ir nepieciešams pavisam nedaudz – pase, konts kādā no Latvijas bankām, darba vieta un ienākumi.

Uzzini vairāk -https://www.onefinance.lv/auto-lizings/

KUR VAR PIRKT AUTOMAŠĪNU LĪZINGĀ?
Lai saņemtu auto kredītu, nav nepieciešams iziet cauri sarežģītam un birokrātiskam procesam, kas varētu atbaidīt jau pašā iesākumā. Jāsāk ar sev interesējoša auto atrašanu. Pārdevējs var būt gan juridiska persona, jeb autoplacis vai oficiāls dīleris, vai arī privātpersona. Stundas laikā tiek paziņots par aizdevēja lēmumu un ir iespējams doties pakaļ jaunajam auto, ja aizdevuma pieteikums tiek apstiprināts. Kredīta devējs pārdevējam pārskaitīs naudas summu automašīnas cenas apmēros, bet kredīta ņēmējs summu dzēsīs, veicot ikmēneša maksājumus. Pozitīvi ir tas, ka, lai saņemtu šo aizdevumu, automašīnai nav vajadzīga KASKO apdrošināšana un papildus novērtēšana no trešās personas, kā arī nav nepieciešama ķīla. Kā jau jebkuram aizdevumam visā pasaulē, tiek pieskaitīti arī procentu maksājumi, kas ir no 9 – 35%.

Internetā pieejamos kredītus Latvijā piešķir personām no 21 – 70 gadu vecumam. Par aizdevumu automašīnas iegādei var sākt domāt tad, ja automašīnas cena nav zemāka par 1000 eiro un lielāka par 15 tūkstošiem. Maksimālais aizdevuma atmaksas termiņš ir 6 gadi, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka varētu rasties problēmas ar laicīgu aizdevuma atmaksu. Ja lēmums par aizdevuma piešķiršanu ir pozitīvs, tad maksājums tiek pārskaitīts dažu minūšu līdz vienas darba dienas laikā. Šāda veida aizdevumi liek izvairīties no liekām problēmām, ko var radīt automašīnas saplīšana, piemēram, darba kavēšana, liekas izmaksas par sabiedrisko transportu sev un savai ģiemeni un tamlīdzīgi izdevumi.