Apsildāmie angāri pēc pasūtījuma

Speciālie metāla angāri domāti dažādu mantu un arī lauksaimniecības u.c. veida tehnikas novietošanai, tādēļ pieejami atšķirīgi to varianti. Konkrētie angāri ir pieejami atšķirīgos izmēros, varat izraudzīties vajadzīgo jumta tipu un daudzas citas detaļas. Protams angāru būvniecība vienmēr ir iespējama patiešām elementāri, tāpēc nav nekādu problēmu tos vēlāk demontēt un salikt. Saliekamie angāri noteikti spēj kalpot kā vienkāršas pagaidu mājas, kuras pēc tam nogādāt uz citu vietu, ja vien tas būtu nepieciešams. Visas izmantotās metāla konstrukcijas izgatavotas no augstākās kvalitātes izejmateriāliem, turklāt ir iespējams visus ēkas izmērus pielāgot savām iecerēm.

Ieskaties šeit- https://domusbuve.lv/pakalpojumi

Saliekamā garāža Jūsu auto

Saliekamās garāžas iespējams izmantot līdzīgām iecerēm, bet tās var novietot arī līdzās mājai. Jebkura pieejamā garāža tiek piedāvāta ar dažādiem segumiem, tāpat Jūs varat apskatīt, kādi vārti tiek piedāvāti. Piedāvātā garāžu būvniecība ir tikpat elementāra, tādēļ drīz tās pieejamas izmantošanai. Moduļu garāžas ieguvušas zināmu popularitāti tieši tādēļ, ka ir diezgan izdevīgas, viegli pārvedamas un mēdz noderēt arī kā vienkāršs pagaidu risinājums dažādu mantu novietošanai. Izturīgās metāla garāžas iespējams nolikt pilnīgi jebkurā Jūsu izvēlētā vietā, pats galvenais tās novietot uzmanīgi atbilstoši tam, kāds būs pamats. Speciālie garāžas vārti standartā ir bīdāmi uz sāniem, bet varat pasūtīt arī citus variantus.

Skaists bruģis mājas pagalmā

Tomēr līdzās tam ir pieejama arī ļoti kvalitatīva un arī izdevīga bruģa ieklāšana, kas piemērota dažādiem nolūkiem. Bruģēšana piemērota gan autostāvvietām, gan celiņiem dārzā, tādēļ Jums atliek tikai atrast labāko risinājumu. Lai Jūsu mājas pagalms un apkārtne būtu vēl īpašāka, katrs var izvēlēties atšķirīgu bruģa krāsu un formu. Tāpat var izveidot nevainojamu bruģakmens rakstu, tāpēc Jums tikai jāspēj izlemt, ko konkrēti vēlaties. Bruģi būs ļoti viegli kopt, tieši tāpēc tas neradīs raizes un pagalms būs pievilcīgs.