Oriģināla dizaina logi katrai mājai

 

 

 

 

 

Jūsu izvēlētie logi bez šaubām spēs pildīt visas norādītās funkcijas, taču jāvelta uzmanību arī dizainam. Piemēram, PVC īpašie logi ikvienās mājās spēj sniegt vislielāko siltuma daudzumu, pietam tiek apsolīta arī skaņu izolācija. Lai arī redzamie plastikāta izturīgie logi ir tik izplatīti, tomēr iespējams īpaši pielāgot atsevišķas nianses tieši Jums. Sortimentā atrodamie māju pakešu logi garantē, ka varēsiet pienācīgi parūpēties par savu bērnu simtprocentīgu drošību ar speciāliem rokturiem. Logu speciālā montāža ir vissvarīgākais solis, jo jāpaveic dažādas nianses, lai tie kalpotu ilgi un nekad nesagādātu problēmas. Jūs redzēsiet, ka plašajā piedāvājumā iekļautas dažāda stila palodzes, tādēļ nebūs sarežģīti piemeklēt sev piemērotāko http://logunams.lv/.

Logu kategorijas visiem stiliem

Dažādi koka logi ir nedaudz īpašāki, jo tie palīdz radīt ļoti skaistu dizainu un ir piemēroti visām mājām, kurās tiek cienīts viss dabīgais un aizraujošais. Lai varētu izveidot ko tik tiešām īpašu, visiem klientiem pieejamas vairākas koka lakas, tādēļ var beigās iegūt sev piemēroto toni. Lai neraizētos par dažādu stikla sienu vai lielāku logu ievietošanu, Jums būtu jāizvēlas kvalitatīvie alumīnija materiāla logi. Patiešām unikāls klientu izvēles variants būs jumta logi, jo tiem speciāli jāpielāgo noteiktais atvēršanas veids, vajadzīgo rokturu izvietojums u.c. detaļas. Tos pārsvarā izmanto cilvēki, kam ir lielas privātmājas, bet tie noder arī dažādos uzņēmumos.

Garāžās un mājās vienāda drošība

Lielākai cilvēku drošībai ikdienā un pastāvīgām ērtībām tiek piedāvāti arī dažāda tipa garāžu vārti ikviena iecerēm. Jebkura konkrētā pircēja rokās ir galvenais lēmums par to, kādas vārti tiks uzstādīti, lai izvairītos no vairākām neveiksmēm. Lai nodrošinātu klientiem vēl būtiskāku labsajūtu, tiek piešķirta arī garantija. Izturīgās un nesalaužamās metāla durvis būs ideāli piemērotas arī daudzstāvu mājās, lai izolētu troksni, kas dzirdams kāpņu telpā. Veikala sortimentā ir iekļauti tieši trīs iespējamie pārklājuma varianti, pietam jebkuras durvis tiek veidotas pēc katra individuālā pasūtījuma, lai pielāgotu izmērus. Lēmuma pieņemšana nekad neradīs grūtības, jo interneta vietnē pieejams speciāls apraksts pie katra varianta.